Home Schilderijen Horloges The Mountain Kleding
Gefeliciteerd! U heeft één van de meest saaie pagina's van het hele internet gevonden, namelijk onze Algemene Voorwaarden.

Omdat we begrijpen dat u geen zin heeft om deze lange lap tekst door te nemen, hieronder in gewone taal de voor u belangrijkste punten.

Over onze voorwaarden kunnen we kort zijn: we doen er alles aan om het u zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken om onze artikelen te bestellen. Heeft u bijvoorbeeld tóch de verkeerde maat besteld, of vindt u het artikel bij nader inzien toch niet zoals van te voren bedacht? Stuur uw bestelling gewoon terug en u krijgt uw geld terug. Natuurlijk gaan we er bij kleding dan wel vanuit dat u het maar één keertje aangehad heeft, namelijk bij het passen en dat u niet stiekem 2 weken in het shirt rondgelopen heeft ;-) Oh ja, en de kosten van het terugsturen zijn wel voor uw eigen rekening.

We doen ons best om ervoor te zorgen dat uw bestelling geleverd wordt in de tijd die we aangeven op onze site tegen de voor het artikel geldende verzendkosten. Bij elk artikel staat aangegeven wat de verwachte levertijd is en hoe hoog de verzendkosten zijn. Of klik hier voor meer informatie over onze levertijd en verzendkosten.

Duidelijk toch?

Aangezien het wel verplicht is om formele voorwaarden te hebben, vindt u hieronder de officiële, juridische tekst. Val niet in slaap tijdens het lezen ;-)

Als hier nog vragen of onduidelijkheden over zijn, neem dan vooral contact met ons op.

u kunt hier ook doorklikken voor onze:
- Privacybeleid
- Disclaimer
- 100% tevredenheidsgarantie (herroepingsrecht)