Home Schilderijen Horloges The Mountain Kleding
De verzendkosten en de verwachte levertijd zijn afhankelijk van het soort artikel dat besteld wordt. Hierbij worden de volgende soorten artikelen onderscheiden:
  • Kleding van The Mountain;
  • Horloges en schilderijen;
  • Canvas Panorama's;
  • Alle overige artikelen.
Meer informatie over de verschillende levertijden en verzendkosten vindt u hieronder. Overigens vindt u bij de verschillende producten duidelijk aangegeven wat de verwachte levertijd en de verzendkosten zijn.

Kleding van The Mountain

Wij bestellen de kleding van The Mountain 1 keer per week bij onze leverancier. Dit doen wij op maandagmiddag 18u00. De bestellingen worden dan de donderdag erna naar onze klanten verzonden, zodat de bestelling op vrijdag binnen is. Alle bestellingen die vóór maandag 18u00 binnenkomen en betaald zijn, worden dus de vrijdag erna bezorgd.

In een schema ziet e.e.a. er dus als volgt uit:
Plaatsen bestelling        Verwachte leverdatum        Levertijd       
Overzicht verwachte leverdatum voor kleding van The Mountain
Maandag vóór 18u00 De vrijdag in dezelfde week 4 dagen
Maandag na 18u00 De vrijdag in de week erna 11 dagen
Dinsdag De vrijdag in de week erna 10 dagen
Woensdag De vrijdag in de week erna 9 dagen
Donderdag De vrijdag in de week erna 8 dagen
Vrijdag Een week later 7 dagen
Zaterdag De vrijdag erna 6 dagen
Zondag De vrijdag erna 5 dagen

We vragen voor de kleding van The Mountain een bijdrage van € 2,95 in de verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland (de postbode moet tenslotte ook betaald worden). Maar: als u voor € 50,- of meer bestelt, dan matsen we u en nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Voor bestellingen naar België bedragen de verzendkosten € 4,95. Maar ook hier geldt: bestel voor € 50,- of meer en de verzending is gratis!

Horloges en schilderijen

Alle horloges en schilderijen worden gratis verzonden binnen Nederland. De levertijd bedraagt 3 à 4 werkdagen. Voor verzending naar België bedragen de verzendkosten € 5,95.

Canvas Panorama's

Alle canvas panorama's worden eveneens gratis verzonden binnen Nederland, alleen bedraagt de levertijd voor deze schilderijen ca. 7 à 10 werkdagen. Ook hier geldt dat voor verzending naar België de verzendkosten € 5,95 bedragen.

Alle overige artikelen

Alle overige artikelen hebben een levertijd van ca. 3 à 4 werkdagen. De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van het artikel; bij het artikel zelf staat duidelijk aangegeven wat de verzendkosten zijn. Voor de meeste artikelen zijn de verzendkosten € 6,95 voor zendingen binnen Nederland en € 8,95 voor zendingen naar België. Bij een bestelling van deze artikelen boven € 200,- worden er geen verzendkosten berekend.