Home Schilderijen Horloges The Mountain Kleding
Foto
Je kan tegenwoordig niet voorzichtig genoeg zijn: hoe vaak hoor je wel niet dat er mensen zijn opgelicht via internet? Eerlijke mensen die in een webshop een bestelling plaatsen en er later achterkomen dat ze opgelicht zijn en hun bestelling nooit zullen ontvangen.

Om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart op mijn webshop kunt bestellen, vertel ik je hieronder iets meer over mijn webshop en over mijzelf.

Ik ben in het najaar van 2014 begonnen met Webshop Tamalexis. Ik kwam de coole, Amerikaanse shirts van The Mountain tegen op het internet en was er meteen enthousiast over. De shirts zijn in Nederland slechts bij een enkele winkel te krijgen. Om meer mensen met de kleding van The Mountain kennis te laten maken ben ik deze webshop begonnen.

Bij veel webshops heb je geen idee wie er achter schuil gaat. Vaak is het zo: hoe groter de webshop, hoe onduidelijker het is met wie je te maken hebt. Ik heb een kleine webshop die ik ook graag klein hou. Daardoor weten jullie duidelijk met wie je te maken hebt en is het voor mij nog mogelijk om persoonlijke service te bieden. Gelijktijdig met het beheren van deze webshop ben ik ook nog leerkracht op een basisschool in Amsterdam-West.

Inmiddels heb ik een aantal betrouwbare leveranciers gevonden waar ik graag zaken mee doe. Daardoor heeft de uiteindelijke klant (jullie dus) de zekerheid van een mooi product tegen een eerlijke prijs.

Maar, eerlijk is eerlijk: de kleding is niet heel goedkoop. Er zijn tal van mogelijkheden om goedkopere t-shirts te scoren. Maar de shirts op deze website zijn wel uniek en ook van een uitzonderlijk goede kwaliteit. Als je de wastips volgt die op de site staan, dan kun je jarenlang van de kleding genieten.

Omdat ik overtuigd ben van de kwaliteit van de kleding die ik verkoop en de betrouwbaarheid van mijn webshop, ben ik aangesloten bij WebwinkelKeur: een onafhankelijk keurmerk waar klanten hun zegje kunnen doen over mijn webwinkel. Tevens bemiddelt WebwinkelKeur bij eventuele geschillen tussen een klant en een webshop. Kortom: nog een stukje extra zekerheid voor de koper op internet. Ik zet dan ook met een gerust hart mijn naam en foto op deze website omdat ik volledig sta achter de inhoud van Tamalexis.

En dan ten slotte nog: hoe kom ik aan de naam Tamalexis? Deze naam is een samentrekking van de namen Tamara (naar mijn zus die een aantal jaar geleden is overleden) en mijn tweede naam Alexander. Op deze manier krijgt de webshop een nóg persoonlijkere betekenis.

Als je nog meer over mijn webshop of mij wilt weten, stuur dan gerust een mail of laat een bericht achter in het gastenboek. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Veel plezier met rondneuzen op mijn website!

Remy van den Hoed
Webshop Tamalexis